Segona edició del seminari de formació sobre fons europeus

Començarà el 29 de setembre i és obert a totes les entitats que formen part de DIPLOCAT

Després de l'èxit de la primera edició, DIPLOCAT i les dues entitats municipalistes que formen part del consorci, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), amb la col·laboració del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, han preparat una segona edició del seminari sobre oportunitats de finançament europeu.

Com a novetat d'aquesta edició, s'amplien els destinataris als integrants de totes les entitats membres de DIPLOCAT. El seminari, de caràcter telemàtic, començarà el 29 de setembre i tindrà un total de 42 hores de durada. Els ponents seran experts de la Comissió Europea i de la Generalitat, professors universitaris, i representants de diferents administracions locals amb experiència en la gestió de fons europeus.

El programa de formació dedicarà especial atenció als nous fons europeus per al període 2021-2027, a més dels famosos fons Next Generation. Al llarg del seminari també es donaran a conèixer bones pràctiques en l'obtenció de fons europeus a Catalunya.

El programa s'ha dissenyat amb sessions setmanals de tres hores, durant les quals s'explicarà quins programes de finançament existeixen i es presentarà una experiència pràctica d'una entitat beneficiària. La formació s'allargarà fins al mes de febrer de l'any vinent.

Inscripcions

Enllaços relacionats