Trobada virtual amb els becaris de DIPLOCAT

Laura Foraster desitja sort i èxit als vuit joves que faran estudis internacionals i euromediterranis a l'estranger

Aprofitant l'inici del curs acadèmic, DIPLOCAT ha convocat a una trobada telemàtica els quatre nois i quatre noies que enguany han obtingut una beca per fer estudis de postgrau internacionals o euromediterranis a l'estranger. Laura Foraster i Lloret, secretària general de DIPLOCAT, ha aprofitat per felicitar-los i desitjar-los sort i èxits.

Enguany s'han atorgat 6 beques per cursar estudis internacionals a diferents universitats estrangeres (London School of Economics and Political Science; Sciences Po de París; Universitat d'Amsterdam; Universitat de Leiden; i Universitat de Londres) i 2 beques per cursar el Màster en Estudis interdisciplinaris europeus al campus de Natolín del Col·legi d'Europa, a Varsòvia (Polònia). Cada beca és de 26.000 euros.

Alguns dels estudiants que ja han començat les classes han explicat que aquestes es fan de forma presencial i sense mascareta, com a senyal d'un cert retorn a la normalitat. Des de la Secretaria del programa de beques de DIPLOCAT també han aprofitat per comentar alguns temes de gestió amb els joves.

El Programa de beques per realitzar estudis de postgrau a l'estranger de DIPLOCAT es va crear el 1982 amb la voluntat de formar professionals especialistes en relacions internacionals, integració europea o política euromediterrània, que en el futur contribueixin a posicionar Catalunya al món.