Sessió informativa sobre les beques de DIPLOCAT

La sessió va tenir lloc el passat 16 de novembre en format digital i anava adreçada a universitaris que es vulguin especialitzar en relacions internacionals

Un cop iniciat el període de sol·licituds per estudiar al Col·legi d'Europa durant el curs acadèmic 2022-2023, DIPLOCAT va tornar a organitzar enguany una sessió informativa per presentar el Programa de beques de DIPLOCAT i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d'Europa.

La sessió va tenir lloc el passat 16 de novembre, a les 17.30 hores, mitjançant la plataforma Zoom, i va tractar sobre les diferents opcions d'estudi que ofereix actualment el Col·legi d'Europa, així com les beques que ofereix DIPLOCAT per fer màsters en estudis internacionals a l'estranger. Les beques van adreçades a persones graduades universitàries que hagin fet els estudis de grau en una universitat catalana i que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals.

S'accepten tant programes de formació amb un enfocament generalista com programes especialitzats en relacions internacionals, política, dret, economia, comerç, cooperació al desenvolupament, drets humans o integració europea, sempre que es plantegin des d'una perspectiva internacional.

A la sessió hi va participar Álvaro Martín Morán, assistent acadèmic al Col·legi d'Europa de Natolin; Ivan Hortal, exalumne del Col·legi d'Europa a Natolin (Polònia) i exbecari de DIPLOCAT, i Elisabet Moragas, gestora de projectes sènior de DIPLOCAT.

Enllaços relacionats