La periodista italiana Concita de Gregorio rep un guardó per la visió de gènere de la seva obra

De Gregorio amb una filla de Margarita Rivière i el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya ADPC

DIPLOCAT col·labora amb l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) en la VII edició del Premi Margarita Rivière

La VII edició del Premi Margarita Rivière va tenir lloc ahir dimecres, 17 de novembre, al centre de recursos per a dones de Santa Coloma de Gramenet CIBA, en un acte organitzat per l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) amb la col·laboració de DIPLOCAT. Durant la vetllada, l'ADPC va lliurar també els Premis de Comunicació No Sexista 2021.

Concita De Gregorio Borràs és una periodista i escriptora italiana amb una llarga trajectòria en diaris i ràdios locals. Tal com indica el seu segon cognom, té arrels catalanes, i de fet va créixer a Barcelona. Però la seva carrera periodística, que és la que ha merescut el guardó de l'ADPC, l'ha fet a Itàlia, on actualment treballa com a editorialista al diari La Repubblica i al programa televisiu "In onda" de La 7.

El guardó lliurat ahir reconeix l'excel·lència periodística de Concita de Gregorio, una professional rigorosa i independent que sempre ha destacat per la seva visió de gènere, per defensar els drets laborals de les dones periodistes i per incloure la perspectiva femenina en l'agenda comunicativa d'Itàlia.

Enllaços relacionats