El II Congrés de la Formació Professional de Catalunya es farà el dia 1 de juny a Barcelona

Coorganitzat per PIMEC i DIPLOCAT, s'hi presentaran casos de bones pràctiques internacionals de Dinamarca, Alemanya i Irlanda

El Palau de Pedralbes de Barcelona acollirà el proper 1 de juny, de 9 a 17 hores, el II Congrés de la Formació Professional (FP) a Catalunya, coorganitzat per PIMEC i DIPLOCAT. La primera edició del congrés va tenir lloc amb gran èxit el novembre de 2019.

La formació professional és una eina estratègica i de país ideada per donar una resposta flexible i de qualitat a les necessitats formatives de persones i empreses, tot fomentant l'ocupació, la competitivitat i la inclusió social. Entre els seus objectius hi ha el de fer emergir el talent i la capacitat d'assumir reptes del mercat de treball, afavorint així una recuperació de qualitat i competitiva.

En aquest II Congrés podrem conèixer quina és la política de promoció de la formació professional de la Unió Europea, mitjançant la visió del Centre Europeu per al Desenvolupament de la Formació Professional (Cedefop). També es donaran a conèixer bones pràctiques a nivell internacional amb experiències de Dinamarca, Alemanya i Irlanda. El congrés també és una invitació al consens per a un gran pacte social de la FP, que ampliï i desplegui aquells elements clau que actuen com a palanques reals de progrés: l'orientació, la prospecció, la innovació i el treball en xarxa.

Al comitè impulsor del congrés hi ha Foment del Treball Nacional, CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya i la trobada rep el patrocini de CaixaBank.

Inscripcions obertes

Enllaços relacionats