DIPLOCAT i l’IBEI organitzen un curs sobre “Acció en organismes internacionals i europeus”

Començarà el mes d'octubre, és d'accés restringit i s'adreça a professionals que hagin de tenir relació amb instàncies de la UE i internacionals

El darrer trimestre de l'any, DIPLOCAT i l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI) organitzaran conjuntament el curs "Acció en organismes internacionals i europeus", en col·laboració amb el Departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat i l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.

Es tracta d'una formació no oberta al públic i amb places limitades, que s'adreça exclusivament al personal de les administracions públiques de Catalunya i a les entitats membres de DIPLOCAT. El curs està especialment concebut per formar professionals que hagin d'actuar o tenir relació amb les instàncies internacionals, representant i defensant els propis interessos amb competència, eficàcia i flexibilitat.

El curs prioritzarà la vessant pràctica i l'exposició de casos de bones pràctiques per entendre la manera de fer i actuar d'aquestes instàncies internacionals. L'objectiu és fomentar la interacció amb els organismes internacionals i reforçar les capacitats per negociar-hi i relacionar-s'hi amb fluïdesa: com adreçar-s'hi, com incidir-hi, com conèixer-les i com treure'n el màxim partit.