L'exfutbolista Dolors Ribalta envia un missatge als espectadors de la final de la Champions femenina a Washington

La Delegació del Govern als EUA va organitzar la trobada per seguir el partit del Barça

Unes 60 persones de la comunitat catalana de Washington, de la Penya Barcelonista local i contactes de la Delegació del Govern als EUA es van reunir dissabte per seguir plegades la final de la Champions femenina de futbol entre el FC Barcelona i l'Olympique de Lyon, que van guanyar les franceses per 3 a 1.

L'exfutbolista Dolors Ribalta, membre del Consell Consultiu de DIPLOCAT, va enviar un missatge virtual als congregats. També ho van fer Gerard Figueras, secretari d’Acció Exterior; Anna Caula, secretària general de l’Esport; i les jugadores Bruna Vilamala i Gemma Pons.

El delegat del Govern als Estats Units, Isidre Sala, va remarcar la importància de donar suport a l’esport femení i va parlar del paper del Barça com a ambaixador de Catalunya arran del món. Ginny Ehlrich, representant de l’US Soccer Foundation, va lloar la col·laboració entre la seva entitat i la Delegació, i el president de la Penya Barcelonista de DC va anunciar la seva intenció de començar a reunir-se per veure també els partits del Barça femení.