Presentació de les beques internacionals de DIPLOCAT per al curs 2023/24

Es va fer una sessió informativa en línia el 15 de novembre, en què també es va presentar el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d'Europa del Campus de Natolín

Ahir dimarts, 15 de novembre, va tenir lloc una sessió informativa en línia per donar a conèixer el Programa de beques de DIPLOCAT i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d'Europa que es fa al Campus de Natolín, a Varsòvia (Polònia). La sessió va tractar sobre les diferents opcions que ofereix actualment el Col·legi d'Europa, així com les beques de DIPLOCAT per fer màsters en estudis internacionals a l'estranger.

Les beques van adreçades a persones graduades universitàries que hagin fet els estudis de grau en una universitat catalana o que estiguin en el darrer curs de grau i vulguin fer estudis de màster a l'estranger sobre integració europea o sobre relacions internacionals. S'accepten tant programes de formació amb un enfocament generalista com programes especialitzats en relacions internacionals, política, dret, economia, comerç, cooperació al desenvolupament, drets humans o integració europea, sempre que es plantegin des d'una perspectiva internacional.

Va donar la benvinguda a la sessió de presentació Laura Foraster i Lloret, secretària general de DIPLOCAT, i a continuació van intervenir Mattia Filippin, director de publicitat i selecció del Col·legi d'Europa de Natolín; Ivan Hortal, exbecari de DIPLOCAT al Col·legi d'Europa a Natolín; i Elisabet Moragas, gestora de projectes sènior de DIPLOCAT.

Enllaços relacionats