Arriba una nova edició de la Barcelona Summer School of the Mediterranean and the Middle East

Es tracta d'una iniciativa conjunta de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI), Blanquerna-Universitat Ramon Llull, l'Institut Europeu de la Mediterrània i DIPLOCAT

Del 3 al 7 de juliol tindrá lloc una nova edició de la Barcelona Summer School of the Mediterranean and the Middle East, que enguany coorganitzen l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals (IBEI), Blanquerna-Universitat Ramon Llull, l'Institut Europeu de la Mediterrània i DIPLOCAT.

L'edició del 2023 inclourà un seguit de cursos interactius i presencials, malgrat que també es permetrà el seguiment en línia en alguns casos, sobre política i relacions internacionals a la Mediterrània i l'Orient Mitjà, impartits per experts de reconegut prestigi. Es tractaran temes com ara gènere i feminisme, futbol i guerres culturals, gestió de crisi als països àrabs, compromís religiós i migració, la geopolítica a l'Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica, cinema i política, Islam i política, i els nous reptes en l'espai geo-energètic de la Mediterrània arran de la guerra d'Ucraïna. El programa també inclou diverses taules de discussió, sortides i actes culturals, amb visites a la seu de la Unió per la Mediterrània, la Pedrera-Casa Milà, el museu del FC Barcelona i una tarda de cinema, entre d'altres activitats.

DIPLOCAT és un consorci de composició publicoprivada que, des de l'any 2012, té l'objectiu de construir ponts entre Catalunya i la resta del món i facilitar que hi transitin persones, idees i projectes en ambdues direccions. La Universitat Ramon Llull i l'IBEI són dos dels 38 membres que formen part de DIPLOCAT.

Enllaços relacionats