Exterior.cat posa a debat la funció i la tasca de DIPLOCAT

L’acte es va fer a l’Espai Línia de Barcelona

El portal Exterior.cat va programar ahir a la tarda un debat sobre la feina que fa DIPLOCAT i la seva funció de projecció internacional de Catalunya des de la pluralitat i la transversalitat. Amb el títol "DIPLOCAT: una eina per projectar Catalunya al món", l'acte es va fer a l'Espai Línia de Barcelona com a part integrant d'un cicle de xerrades que promou Exterior.cat.

En el debat hi van prendre part Laura Foraster i Lloret, secretària general de DIPLOCAT; Onno Seroo, director del Grau en Relacions Internacionals de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-Universitat Ramon Llull; i Francina Alsina, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. El moderador va ser el director editorial de Comunicació 21, Quim Miró.

Entre els temes que es van tractar hi ha la funció i els valors de DIPLOCAT, el rol de les entitats membres dins del consorci, la necessitat d'internacionalització de les entitats del país en un món global, com es fixa l'estratègia i el pla de treball de DIPLOCAT i quin marge d'influència tenen les entitats membres, i altres temes relacionats amb l'acció exterior catalana.

Podeu recuperar el debat sencer aquí:

Enllaços relacionats