Presentació de les beques internacionals de DIPLOCAT per al curs 2024/25

També s’ha presentat el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d'Europa del Campus de Natolín

Avui 9 de novembre ha tingut lloc una sessió informativa en línia per donar a conèixer el Programa de beques de DIPLOCAT i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d'Europa que es fa al campus de Natolin, a Varsòvia. La sessió que s’ha fet amb la col·laboració del Consell Interuniversitari de Catalunya ha tractat sobre les diferents opcions d'estudi que ofereix actualment el Col·legi d'Europa, així com les beques de DIPLOCAT per fer màsters en estudis internacionals a l'estranger.

Les beques van adreçades a persones graduades universitàries que hagin fet els estudis de grau en una universitat catalana o que estan en el darrer curs de grau i que vulguin cursar estudis de màster sobre integració europea o sobre relacions internacionals a l'estranger. S'accepten tant programes de formació amb un enfocament generalista com programes especialitzats en relacions internacionals, política, dret, economia, comerç, cooperació al desenvolupament, drets humans o integració europea, sempre que es plantegin des d'una perspectiva internacional.

La secretària general de DIPLOCAT, Laura Foraster i Lloret, ha donat la benvinguda a l'acte de presentació juntament amb la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Laura Román. A continuació han intervingut Mattia Filippin, director de publicitat i selecció del Col·legi d'Europa de Natolin; Ivan Hortal, exbecari de DIPLOCAT al Col·legi d'Europa de Natolín, i Elisabet Moragas, gestora de projectes sènior de DIPLOCAT.

Enllaços relacionats