Volodímir Iermólenko i Vakhtang Kebuladze parlaran sobre la situació actual d'Ucraïna

Serà el primer acte públic organitzat per Catalunya Internacional, en col·laboració amb el PEN Català i l'Ateneu Barcelonès, el proper 26 de juny

Just estrenat el nou nom de Catalunya Internacional, el consorci organitzarà el seu primer acte públic a Barcelona en col·laboració amb el PEN Català i l'Ateneu Barcelonès. Es tracta d'una trobada amb Volodímir Iermólenko, filòsof, periodista, politòleg i president del PEN d'Ucraïna des del 2022, i el també filòsof, professor universitari i membre del PEN d'Ucraïna Vakhtang Kebuladze. Els dos convidats coincideixen fent d'editors a Ukraine World, un projecte multimèdia que informa sobre Ucraïna en diversos idiomes.

L'acte tindrà lloc a la Sala Bohigas de l'Ateneu Barcelonès el dimecres 26 de juny a les 18.30 hores i l'accés és lliure. Els dos protagonistes parlaran sobre "Com protegir la vida i la cultura a Ucraïna" en una conversa amb la traductora, escriptora i periodista Marta Nin, que també és cap del Comitè d'Escriptors Perseguits del PEN Català. Els protagonistes parlaran en anglès i hi haurà servei de traducció simultània. També presentaran el llibre "Ucrania en su historia y sus historias: ensayos de intelectuales ucranianos", on diversos autors parlen en primera persona de les seves experiències i perspectives de futur. La benvinguda a l'acte anirà a càrrec de Lluïsa Julià, vicepresidenta de l'Ateneu Barcelonès.