Cinquena edició del seminari de formació sobre fons europeus

Començarà el 25 de setembre i inclourà una sessió sobre les oportunitats de finançament europeu en el marc de la Nova Bauhaus Europea

Després de l'èxit de les darreres edicions, Catalunya Internacional i les dues entitats municipalistes que formen part del consorci, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), amb la col·laboració del Departament d'Acció Exterior i Unió Europea, l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (EAPC) i la Diputació de Barcelona, han preparat la cinquena edició del seminari sobre oportunitats de finançament europeu.

El seminari, que combinarà sessions virtuals amb dues sessions presencials, començarà el 25 de setembre i s'allargarà fins al febrer de 2025, amb un total de 45 hores de durada. Els ponents seran experts de la Comissió Europea i de la Generalitat, professors universitaris i representants de diferents administracions locals amb experiència en la gestió de fons europeus.

El programa de formació dedicarà especial atenció a les convocatòries de fons Next Generation encara disponibles, a més dels diferents programes i fons del període 2021-2027. Cal destacar com a novetat d'aquesta edició la incorporació d'una sessió sobre les oportunitats de finançament europeu en el marc de la Nova Bauhaus Europea, una iniciativa de la UE creada per impulsar la dimensió arquitectònica i el seu valor per millorar la qualitat de vida de pobles i ciutats. Al llarg del seminari també es donaran a conèixer bones pràctiques en l'obtenció de fons europeus a Catalunya.

Enllaços relacionats