Un centenar de joves d'arreu del món debaten sobre Catalunya a Barcelona

Diplocat col·labora amb la Barcelona Debating Society en l’organització de l’esdeveniment

En el marc d'una col·laboració amb Barcelona Debating Society, Diplocat ha coorganitzat un cap de setmana de debats en anglès amb joves estudiants universitaris vinguts d'arreu del món, principalment d'Europa, i joves estudiants catalans. Les jornades de debat, que s’han fet a les aules de la Universitat Pompeu Fabra a Barcelona, tenen com a finalitat principal promoure els debats en anglès a Catalunya en l'àmbit universitari per generar més confiança i afavorir l’interacció en entorns internacionals.

En l'acte inaugural de les jornades, divendres 5 d'abril, Diplocat va organitzar una presentació i debat amb els participants sobre els actius econòmics i culturals de Catalunya, que va servir també com a benvinguda als participants que acabaven d'arribar.

Alguns dels participants en aquests debats havien participat prèviament en algunes competicions de debats en anglès arreu d'Europa, com Oxford Women's Open, Vienna EUDC, Maastricht Open, Warsaw EUDC, Munich Open, Leiden Novice's i Novi Sad EUDC.