Diplocat torna a convocar beques d’estudis internacionals

Per al proper curs s’ofereixen 12 beques de 25.000 euros cadascuna

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha obert avui la convocatòria de beques per fer estudis de postgrau en relacions internacionals a universitats de fora de l'Estat espanyol.

Concretament, per a l'any acadèmic 2019-20, Diplocat ofereix dues beques per estudiar al Col·legi d'Europa de Natolin i deu beques per a estudis de postgrau que estiguin relacionats amb la diplomàcia pública, la política, el dret, l'economia i el comerç, les relacions diplomàtiques, la cooperació al desenvolupament i els drets humans, i la integració europea, sempre des d'una perspectiva internacional.

Les beques van adreçades a estudiants que han acabat recentment (els darrers cinc anys) els estudis universitaris o estan fent el darrer curs de grau i l'import de cadascuna és de 25.000 euros bruts. La convocatòria és oberta des d'avui i fins al 29 de maig.

Des de l'any 1982, Diplocat ha atorgat 275 beques, oferint l'oportunitat a joves catalans de completar la seva formació internacional. L'any passat va ser l'únic en què no es van poder convocar, a causa de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola i l'intent de liquidació de Diplocat per part del govern espanyol.