Diplocat i les entitats municipalistes ACM i FMC ofereixen un seminari de formació sobre fons europeus

Aquest nou programa de formació, adreçat als ens locals i fet en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, pretén donar eines i oportunitats de finançament europeu al món local

El proper 29 de setembre, Diplocat i les dues entitats municipalistes que formen part del consorci, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), amb la col·laboració del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, oferiran un seminari telemàtic específic per al món local centrat en les oportunitats de finançament europeu que hi ha existents.

Aquesta nova acció formativa pretén posar a disposició de les administracions locals les eines i els fons europeus que hi ha per al món local, així com els mecanismes mitjançant els quals s'hi pot accedir. El seminari comptarà amb experts de la Comissió Europea, de la Generalitat, professors universitaris i representants de diferents administracions locals amb experiència en la gestió de fons europeus.

El programa de formació està especialment pensat per a càrrecs electes i tècnics del món local, amb la voluntat d'oferir una visió global i augmentar la capacitat dels municipis per accedir al finançament europeu, sobretot en el moment en què s'està afrontant la recuperació econòmica post COVID-19. Al llarg del seminari també es donaran a conèixer bones pràctiques a Catalunya en l'obtenció de fons europeus.

El programa s’ha dissenyat en sessions de dues hores, durant les quals s'explicarà quins programes de finançament existeixen i es presentarà una experiència pràctica d'una entitat beneficiària. La formació s'allargarà fins al mes de febrer de l'any vinent.

Inscripcions (fins al 23 de setembre)

Enllaços relacionats