Diplocat posa en marxa una nova línia de publicacions

Una reflexió sobre el rol de la diplomàcia pública en l'actualitat i un debat sobre sistemes alimentaris sostenibles són els dos primers documents d’Àgora DIPLOCAT

Diplocat llança a partir d'avui una nova línia de publicacions anomenada Àgora DIPLOCAT, que aplegarà els documents que són fruit de seminaris o jornades organitzades per l'entitat. D'aquesta manera, es facilita al públic que pugui accedir amb més facilitat al contingut i les conclusions dels debats promoguts per Diplocat.

La sèrie s'estrena amb la publicació "El paper de la diplomàcia pública en l'era digital", que inclou un resum de la jornada internacional organitzada a Barcelona el maig de l'any passat. El ponent principal de la jornada va ser Nicholas J. Cull, professor i expert en diplomàcia pública de la Universitat de Califòrnia del Sud.

De moment es pot accedir a la versió catalana del document i properament hi haurà també les versions castellana, anglesa, francesa i alemanya. En aquest cas, a més, també es disposarà aviat d'una versió en paper de la publicació. Si algú hi està interessat, en pot sol·licitar una còpia tot indicant l'idioma desitjat a l'adreça info(ELIMINAR)@diplocat.cat.

El segon document de la sèrie Àgora DIPLOCAT serà un resum de la conferència internacional sobre sistemes alimentaris sostenibles (Mengem Futur), que Diplocat i el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS) van organitzar conjuntament ara fa un any. Aquesta publicació estarà disponible en català i anglès.

Els documents d'aquesta nova col·lecció aniran apareixent a l'apartat de publicacions del web de Diplocat, on també es poden consultar altres informes i documents més interns de l'entitat, com ara el Pla estratègic 2019-2022 i els plans de treball i els balanços anuals d'actuació.