Sessió informativa sobre les beques de Diplocat

Es farà el 18 de novembre en format digital i s'adreça a estudiants universitaris que es vulguin especialitzar en relacions internacionals

Amb motiu de l'obertura de les sol·licituds per estudiar al Col·legi d'Europa durant el curs acadèmic 2021-2022, el proper 18 de novembre a les 13h tindrà lloc una sessió en línia  per presentar el Programa de beques de Diplocat i el màster en Estudis interdisciplinaris europeus del Col·legi d'Europa.

La sessió tractarà sobre les diferents opcions d'estudi que ofereix  actualment el Col·legi d'Europa, així com les beques que ofereix Diplocat per cursar màsters en estudis internacionals a l'estranger. Les beques van adreçades a  graduats/des universitaris/àries que hagin fet els estudis de grau en una universitat catalana i que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals.

S'accepten tant programes de formació amb un enfocament generalista com programes especialitzats en relacions internacionals, política, dret, economia, comerç, cooperació al desenvolupament, drets humans o integració europea, sempre que es plantegin des d'una perspectiva internacional.

A la sessió hi participarà Amel Hammami, alumna del programa i ajudant acadèmica del Col·legi d'Europa a Natolin (Polònia), i Elisabet Moragas, gestora de projectes sènior de Diplocat.

La sessió tindrà lloc mitjançant la plataforma Zoom. Cal registrar-se per tal de rebre l'enllaç per participar a l'esdeveniment, mitjançant aquest formulari o enviant un correu electrònic a contactnatolin(ELIMINAR)@coleurope.eu.

Enllaços relacionats