Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Oriol
Galobart Raset

Professió

Administrador del programa a eyeWitness to Atrocities

Lloc de residència

Regne Unit

Correu electrònic

Perfils a xarxes

Biografia

Em dic Oriol Galobart i actualment treballo de Project Administrator a eyeWitness to Atrocities, una iniciativa de la International Bar Association a Londres per documentar violacions de drets humans i crims d'atrocitat, facilitant l'acció de la justícia i lluitant contra la impunitat. A eyeWitness to Atrocities, m'encarrego de fer recerca, monitorització de mitjans de comunicació, revisió de material audiovisual i tasques administratives.

M'he format en els camps de les relacions internacionals i del dret internacional. L'any 2017, la Fundació Blanquerna em va atorgar una Beca a l'Excel·lència per estudiar el Grau en Relacions Internacionals a la Universitat Ramon Llull - Blanquerna. Em vaig especialitzar en polítiques exteriors i la Unió Europea i, a nivell geogràfic, vaig cursar l'especialització en Orient Mitjà i Nord d'Àfrica. Durant el tercer any, vaig tenir l'oportunitat de participar en un programa d'intercanvi Erasmus a la Universitat LUISS Guido Carli de Roma.

A l'acabar els meus estudis de grau, vaig rebre la Beca Diplocat d'estudis internacionals, que em va permetre estudiar un Màster en Dret Internacional a la SOAS, School of Oriental and African Studies, de la Universitat de Londres. Allà, vaig tenir l'oportunitat d'estudiar la legalitat internacional amb una perspectiva post-colonial i de gènere, centrant-nos en el Sud Global. Vaig graduar-me el 2022 amb distinció i un Premi d'Especialització al millor expedient.

Tipus d'ajut obtingut

Becari/ària en estudis internacionals o europeus

Any

2021

Per a quin tipus d'estudis

Màster en Dret Internacional

Universitat de destinació

Escola d'Estudis Orientals i Africans (SOAS). Universitat de Londres

Lloc

Regne Unit

Darrera actualització: 24/11/2023