Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Clara
Rodríguez-Solé

Professió

Responsable tècnica Agència Catalana de la Joventut

Lloc de residència

Catalunya

Correu electrònic

Perfils a xarxes

Biografia

La Clara Rodríguez-Solé és una professional apassionada pel món de les relacions internacionals i el desenvolupament de negocis a escala global. Ha obtingut un grau i un màster en relacions internacionals de la prestigiosa universitat francesa Sciences Po Paris, i també té un grau en administració i direcció d'empreses per la Universitat Oberta de Catalunya. 

Actualment, treballa a l'Agència Catalana de la Joventut on lidera el projecte europeu intermediterrani Internsia que busca promoure la contractació de joves i dones mitjançant el desenvolupament de capacitats en digitalització. 

La Clara també té experiència en el sector privat, ja que va treballar per l'empresa francesa Publicis Groupe, concretament en l'agència Women's Forum que promou internacionalment la perspectiva de les dones en temes d'interès social i econòmic.

La seva dedicació a les relacions internacionals han portat a la Clara a parlar perfectament el francès, l'anglès, el català i el castellà, i a tenir amplis coneixements en italià, portuguès i àrab. 

Tipus d'ajut obtingut

Estudiant/a en pràctiques

Any

2017

Lloc

Catalunya

Darrera actualització: 16/11/2023