Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Laura
Batalla Adam

Professió

Parlament Europeu & Ashoka

Lloc de residència

Bèlgica

Correu electrònic

Perfils a xarxes

Biografia

Laura Batalla (Barcelona, 1985) acumula deu anys d'experiència en l'àmbit dels afers europeus. Des del 2011, treballa al Parlament Europeu com a assistent parlamentària i assessora política per a diversos eurodiputats. Batalla també ha impulsat iniciatives pròpies al Parlament Europeu, com ara l'EU-Turkey Forum, una plataforma de diàleg d'alt nivell i cooperació entre Turquia i la UE, de la qual exerceix com a Secretària General des del 2014.

En l'actualitat, Batalla compagina la seva tasca com a assessora de política exterior del vicepresident del grup dels Verds/ALE, Ernest Urtasun, amb una altra posició a Ashoka com a Lead de Changemaker Europe, una iniciativa que imagina un futur on tothom utilitza el seu poder per impulsar el canvi social.

Batalla contribueix de manera regular amb articles i opinions sobre assumptes europeus i política exterior. A més, participa en conferències i seminaris relacionats amb aquests temes i forma part de xarxes prestigioses d'experts i joves professionals, com el Marshall Memorial Fellowship del German Marshall Fund, el Turkey Europe Future Forum, l'EU-Middle East Forum i és Young Global Changer 2019. A més a més, Batalla forma part del comitè editorial de OpenEUdebate, una xarxa d'acadèmics i experts que aborden el futur d'Europa.

Laura Batalla es va graduar en Ciències Polítiques i Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i va obtenir un Màster en Estudis Europeus al Col·legi d'Europa.

Tipus d'ajut obtingut

Becari/ària en estudis internacionals o europeus

Any

2009

Per a quin tipus d'estudis

Màster en Estudis Europeus

Universitat de destinació

Col·legi d'Europa de Bruges

Lloc

Bèlgica

Darrera actualització: 15/11/2023