Catalunya Internacional és la nova denominació del consorci d’acord amb la reforma dels Estatuts de l’entitat aprovada pel Ple del dia 6 de juny de 2024 i publicada al DOGC núm. 9188 del 20 de juny de 2024. El contingut d’aquest web s’està actualitzant per ajustar-lo a la reforma.
Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Sara
Polo Morcillo

Professió

Estudiant de màster

Lloc de residència

Bèlgica

Correu electrònic

Perfils a xarxes

Biografia

El meu nom es Sara, i actualment sóc estudiant del Màster en Estudis Econòmics Europeus al Col·legi d'Europa, a Bruges, Bèlgica. Em graduaré al juny de 2024. 

Anteriorment he realitzar pràctiques al despatx d'un Membre del Parlament Europeu, com a consellera política de les comissions de LIBRE, JURI i INGE2. Anteriorment, vaig ser becaria de l'Agència Exterior de Comerç i Inversions a París (ACCIÓ), com a consultora Junior. També vaig poder treballar al Departament Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona, i realizar pràctiques com a Export Manager a Coordonné. 

Pel que respecta a les meves ambicions professionals futures, m'agradaria poder barrejar la política europea amb el comerç internacional. És per aquest mateix motiu que m'agradaria treballar a la Comissió Europea, concretament al Directorat General de Comerç Internacional. 
 

Tipus d'ajut obtingut

Becari/ària en estudis internacionals o europeus

Any

2023

Per a quin tipus d'estudis

Màster en Estudis Econòmics Europeus

Universitat de destinació

Col·legi d'Europa de Bruges

Lloc

Bèlgica

Darrera actualització: 13/02/2024