Catalunya Internacional és la nova denominació del consorci d’acord amb la reforma dels Estatuts de l’entitat aprovada pel Ple del dia 6 de juny de 2024 i publicada al DOGC núm. 9188 del 20 de juny de 2024. El contingut d’aquest web s’està actualitzant per ajustar-lo a la reforma.
Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Elisabet
Guillemat Marrugat

Professió

Coordinadora d’Impacte Social del Coneixement. Departament de Recerca i Universitats.

Lloc de residència

Catalunya

Correu electrònic

Biografia

Llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques i de l'Administració i Màster en Relacions Internacionals, entre d'altra formació més específica. Vaig iniciar la meva trajectòria professional a l'Institut Europeu de la Mediterrània i a la Fundació Euromediterrània Anna Lindh per al Diàleg entre Cultures, amb projectes vinculats a aquest àmbit geogràfic més proper, la Mediterrània. Posteriorment, vaig seguir els meus aprenentatges a la UNESCO a Paris amb iniciatives rellevants dins el camp de les ciències socials i humanes.  Des de 2010 treballo a la Generalitat de Catalunya en l'àmbit de l'acció exterior, en particular, de les relacions multilaterals, posicionant els interessos de Catalunya en les organitzacions internacionals, tant de dins com fora del sistema de les Nacions Unides. En aquest període he participat en l'impuls i organització de diversos esdeveniments internacionals a Barcelona i en la preparació de candidatures catalanes per acollir iniciatives globals.

La meva experiència professional està marcada per dos eixos, l'acció internacional i les polítiques públiques relacionades amb les ciències socials i humanes, l'educació i la cultura. Actualment, coordino una nova àrea d'impacte i compromís social del coneixement al Dep. Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya. El meu propòsit és promoure unes universitats socialment més responsables i fomentar transformacions a nivell social, econòmic, tecnològic, cultural, ambiental, etc. a partir de la generació de coneixement.

Tipus d'ajut obtingut

Estudiant/a del Màster Executiu en Diplomàcia i Acció Exterior (MDAE)

Any

2014

Lloc

Catalunya

Darrera actualització: 01/07/2024