Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Beatriz
Guillén Onandía

Professió

Directora adjunta. Universtitat de Columbia

Lloc de residència

Estats Units

Correu electrònic

Perfils a xarxes

Biografia

Amb més de 15 anys d'experiència i un Màster en Assumptes Internacionals de la Universitat de Columbia, la Beatriz ha treballat en més de 15 països de quatre continents diferents per crear un impacte positiu a Amèrica Llatina i a nivell mundial.

Actualment treballa com a Directora Adjunta del MPA en Lideratge Global, un nou màster a l'Escola d'Afers Internacionals i Públics de la Universitat de Columbia. En aquest càrrec, té la responsabilitat de llançar i gestionar el programa, supervisar el desenvolupament del currículum, reclutar el professorat, gestionar les comunicacions estratègiques i coordinar els esforços d'admissió.

Anteriorment, va treballar durant deu anys a la CAF - Banc de Desenvolupament d'Amèrica Llatina, on va cofundar el Departament d'Innovació Social. Com a Executiva Principal, va identificar, finançar i dissenyar projectes i col·laboracions d'innovació social en diversos sectors, com l'educació, la inclusió financera, el desenvolupament rural i les empreses socials.

A més, ella forma part de la xarxa de Líders Responsables de la Fundació BMW i és membre del consell de dues organitzacions sense ànim de lucre: MENTEE i ALTERNA.

Tipus d'ajut obtingut

Becari/ària en estudis internacionals o europeus

Any

2010

Per a quin tipus d'estudis

Màster en Relacions Internacionals

Universitat de destinació

Universitat de Columbia

Lloc

Estats Units

Darrera actualització: 08/11/2023