Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Núria
Manchado Puchol

Professió

Responsable de Comunicació Corporativa a MedWaves, el Centre d'Activitats Regionals del PNUMA/MAP per al Consum i la Producció Sostenibles (SCP)

Lloc de residència

Espanya

Correu electrònic

Perfils a xarxes

Biografia

Llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (2006, Tarragona), Erasmus a la Universitat Julius-Maximilians-Universität Würzburg (2003, Alemanya), Màster en Dret internacional i europeu a la Université Toulouse 1 Sciences Socials (2007, França) -stage a la Direcció de Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Toulouse, Màster Executive en Dret Empresarial del Centre d'Estudis Garrigues en col·laboració amb la Harvard Law School (Barcelona, 2009).

Després d'exercir com a advocada durant nou anys a despatxos com J&A Garrigues, S.L.P. (Departament de Dret Públic i Dret de la Competència) i Rating Legis, SLP (boutique especialitzada en Dret de la Competència i sectors regulats), decideixo fer un gir de 180 graus i convertir la meva passió per la comunicació en la meva actual professió. Actualment soc Project Manager de Comunicació per a diverses empreses que operen, principalment, en el sector de la cultura i la ciència, a nivell nacional i europeu.

La dualitat de la meva carrera professional m'ha proporcionat altes habilitats organitzatives i una gran precisió i determinació per assolir tots els objectius marcats a nivell estratègic. Els projectes en què he participat m'han permès treballar en equips multidisciplinaris, generar relacions humanes de qualitat i desenvolupar contínuament les meves habilitats i passió per la comunicació.

Tipus d'ajut obtingut

Becari/ària en estudis internacionals o europeus

Any

2006

Per a quin tipus d'estudis

Màster en Dret Internacional i Europeu

Universitat de destinació

Universitat de Tolosa I Capitòli

Lloc

França

Darrera actualització: 14/11/2023