Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Isidre
Sala Queralt

Professió

Delegat del Govern als EUA i Canadà

Lloc de residència

Estats Units

Correu electrònic

Perfils a xarxes

Biografia

"Mai subestimis el poder de la persistència" és una cita inspiradora de Nelson Mandela que m'agrada especialment. De fet, la vida ja m'ha ensenyat diverses vegades que és l'actitud. El món és la meva passió; viatjar, descobrir, aprendre, compartir i gaudir són els meus objectius i per això porto ja 25 anys d'experiència en l`àmbit internacional.

Des de 2019 com a delegat del Govern de Catalunya als EUA i el Canadà em sento un privilegiat representant i promovent Catalunya en aquest costat de l'Atlàntic.

Previament del 2017 al 2019 vaig ser director general d'Afers Globals al Departament d'Acció Exterior i UE en uns temps força convulsos, tot un repte. Portava al Departament des del 2017 desenvolupant oportunitats de cooperació de Catalunya amb les institucions financeres internacionals (IFIs) gràcies a la meva experiència anterior a ACCIÓ, l 'agència de suport a l'empresa catalana. En aquest organització durant 14 anys em vaig especialitzar en promoure la cooperació entre el sector privat i les IFIS, experiència que em va portar a la ferma convicció que el compromís del sector privat no només és desitjable, sinó definitivament necessari per contribuir a l'objectiu general de les IFI: un desenvolupament generalitzat des d'una perspectiva holística i treballar per un món lliure de pobresa.

Sempre curiós, m'encanta viatjar per aprendre i veure en que puc contribuir. Almenys sempre intentaré seguir els savis consells del Bhagavad Gita "La teva única obligació és actuar, mai en els resultats. No siguis la causa dels resultats; i no tinguis afecció a la inacció".

Tipus d'ajut obtingut

Estudiant/a del Màster Executiu en Diplomàcia i Acció Exterior (MDAE)

Any

2014

Lloc

Catalunya

Darrera actualització: 10/11/2023