Tipus d'ajut obtingut
Any
Xarxa alumni

Laura
Cabedo Botella

Professió

Consultora de Seguretat y Legislació Alimentària

Lloc de residència

Catalunya

Correu electrònic

Biografia

Soc llicenciada en Veterinària per la UAB, Màster en Química dels Aliments per la Universitat Ramon Llull, i doctora en Microbiologia d'Aliments, per la Colorado State University. Durant el desenvolupament dels meus projectes de recerca, vaig adquirir un profund coneixement i experiència sobre el comportament dels microorganismes en els aliments, així com els procediments de prevenció i eliminació que estableixen les bases de la seguretat alimentària. Soc ser autora de diverses publicacions sobre aquest tema. 

A banda del meu coneixement en el camp de la seguretat alimentària, sempre he gaudit en entorns internacionals. Així doncs, el periple viscut a Estats Units, Mèxic o Suècia em van donar una visió de les diferents opcions culturals i d'interacció humana que pot haver en diferents regions del planeta. 
Un cop vaig tornar a Barcelona, vaig treballar als serveis centrals del Departament de Salut en tasques relacionades amb la seguretat alimentària des del punt de vista del control oficial.  Durant aquests anys vaig poder participar en reunions dels grups tècnics de la Comissió europea, en projectes d'assistència tècnica i intercanvi d'informació de la Comissió amb països tercers i en el projecte de formació dels inspectors de la UE Better Training for Safer Food. 

Actualment, treballo com a consultora en diferents projectes d'empreses internacionals, relacionats amb formacions sobre seguretat alimentària, avaluacions de plans de control oficial o consultoria sobre seguretat i qualitat alimentària. 
 

Tipus d'ajut obtingut

Estudiant/a del Màster Executiu en Diplomàcia i Acció Exterior (MDAE)

Any

2017

Lloc

Catalunya

Darrera actualització: 29/11/2023