Tercera edició del seminari de formació sobre fons europeus

Començarà el 28 de setembre i és obert a totes les entitats que formen part de DIPLOCAT

Després de l'èxit de la primera i la segona edició, DIPLOCAT i les dues entitats municipalistes que formen part del consorci, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), amb la col·laboració del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, han preparat una tercera edició del seminari sobre oportunitats de finançament europeu.

En aquesta ocasió, el seminari es durà a terme majoritàriament de forma telemàtica, però s'han previst la realització d'un màxim de 3 sessions presencials. El curs començarà el 28 de setembre i tindrà un total de 45 hores de durada. Els ponents seran experts de la Comissió Europea i de la Generalitat, professors universitaris, i representants de diferents administracions locals amb experiència en la gestió de fons europeus.

Enguany, el programa de formació posarà especial atenció als nous fons europeus per al període 2021-2027 i als fons Next Generation EU. Al llarg del seminari també es donaran a conèixer bones pràctiques en l'obtenció de fons europeus a Catalunya.

Les classes s'han dissenyat amb sessions setmanals, de tres hores, durant les quals s'explicarà quins programes de finançament existeixen i es combinaran les sessions teòriques amb la presentació d'experiències pràctiques.

Inscripcions

Enllaços relacionats