Quarta edició del seminari de formació sobre fons europeus

Començarà el 26 de setembre i inclourà una sessió sobre el Pacte verd europeu

Després de l'èxit de les darreres edicions, DIPLOCAT i les dues entitats municipalistes que formen part del consorci, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), amb la col·laboració del Departament d'Acció Exterior i Unió Europea i l'Escola d'Administració Pública Catalunya, han preparat la quarta edició del seminari sobre oportunitats de finançament europeu.

El seminari, que combinarà sessions virtuals amb dues sessions presencials, començarà el 26 de setembre i s'allargarà fins al febrer de 2024, amb un total de 48 hores de durada. Els ponents seran experts de la Comissió Europea i de la Generalitat, professors universitaris i representants de diferents administracions locals amb experiència en la gestió de fons europeus.

El programa de formació dedicarà especial atenció als fons Next Generation, a més dels diferents programes i fons del període 2021-2027. Cal destacar com a novetat d'aquesta edició la incorporació d'una sessió sobre el Pacte verd europeu. Al llarg del seminari també es donaran a conèixer bones pràctiques en l'obtenció de fons europeus a Catalunya.

Programa i inscripcions