La Time Use Week tornarà a convertir Barcelona en la capital de les polítiques del temps del 24 al 28 d'octubre

DIPLOCAT  hi col·labora per segon any consecutiu convidant diversos ponents llatinoamericans

Del 24 al 28 d'octubre tindrà lloc a Barcelona la novena edició de la Time Use Week, que és el principal esdeveniment internacional dedicat a promoure el coneixement i les bones pràctiques en polítiques del temps. Hi participaran persones recercadores, institucions polítiques, agents socials i ciutadania d'arreu del món.

Durant la setmana es donaran a conèixer dades actuals sobre les desigualtats en els usos del temps, així com els efectes que té en la salut, la igualtat de les persones, i la productivitat i sostenibilitat dels països i els centres de treball. També  s'analitzaran iniciatives i polítiques per combatre aquestes desigualtats  i garantir el dret al temps com un dret de ciutadania.

La Time Use Week l'organitzen conjuntament la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society (BTUI), la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la UIMP Barcelona. També compta amb la col·laboració del Parlament Europeu, la Comissió Europea i DIPLOCAT, que convida a la capital catalana diversos ponents d'Amèrica Llatina que van intervenir a la I Semana Ibero-Americana de los horarios y el tiempo el passat mes de setembre.

Tots els actes de la Time Use Week seran gratuïts, en modalitat híbrida presencials/telemàtics i traduïts simultàniament al català, l'espanyol i l'anglès. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament. La majoria d'actes es faran a l'Edifici MediaTIC de Barcelona, tot i que també se'n faran a Girona, Lleida, Reus i Tortosa.

En directe