Diplocat cancel.la l'activitat pública fins passat Setmana Santa

El projecte Catalonia Open Doors s'ajorna fins l'any que ve

Davant la situació d'emergència sanitària mundial, el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha decidit cancel·lar o ajornar totes les activitats públiques previstes fins a Setmana Santa.

Entre les actuacions suspeses hi ha una visita de periodistes internacionals que estava programada per a la setmana que ve, un viatge a Portugal per analitzar casos de bones pràctiques sindicals i polítiques socials, i una jornada internacional sobre diàleg entre religions i cultures al Mediterrani.

Més enllà de Setmana Santa, també s'ha ajornat fins l'any que ve el projecte Open Doors Catalonia, que durant quatre dies i coincidint amb Sant Jordi havia de fer que 250 famílies de les comarques gironines obrissin les portes de casa seva a polítics, acadèmics, artistes, periodistes i estudiants de català de diferents països del món. El projecte, liderat per l'associació Foreign Friends of Catalonia, comptava amb el suport de Diplocat i de l'Ajuntament, la Diputació i la Cambra de Comerç de Girona.

Durant les properes dues setmanes, la majoria de la plantilla de Diplocat farà teletreball.